В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 22 июня 2020 г.

Strawberry Goat Cheese Banitsa

Strawberry Goat Cheese Banitsa
This recipe for a sweet banista caught my eye immediately for its use of sweetened goat cheese (since I could not find the sirene), phyllo dough, strawberry jam and pecans. It simply sounded amazing! 

Strawberry Goat Cheese Banitsa

ingredients
  • 1 pound goat cheese
  • 3 eggs
  • 1 cup yogurt
  • 1/3 cup icing sugar
  • 1/2 cup flour
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1 orange (zest)
  • 2 cups pecans (chopped)
  • 1 package phyllo dough
  • 1 cup strawberry and rhubarb jam (or strawberry jam)
  • 1 egg (lightly beaten)
  • * granulated sugar
  • 1/4 cup pecans (chopped)
directions
  1. Mix the cheese, eggs and yogurt.
  2. Sift in the icing sugar, flour, baking soda and mix.
  3. Mix in the orange zest and pecans.
  4. Lay 3 layers of phyllo dough into a 9×9 inch baking dish.
  5. Spread a third of the cheese mixture on top.
  6. Lay 2 layers of the phyllo dough on top.
  7. Spread half of the jam on top.
  8. Lay 2 layers of the phyllo dough on top.
  9. Spread a third of the cheese mixture on top.
  10. Lay 2 layers of the phyllo dough on top.
  11. Spread half of the jam on top.
  12. Lay 2 layers of the phyllo dough on top.
  13. Spread a third of the cheese mixture on top.
  14. Lay 2 layers of the phyllo dough on top.
  15. Brush the top with the egg and sprinkle the sugar and pecans.
  16. Bake in a preheated 400F/200C oven until the edges are bubbling and the top is golden brown, about 30 minutes.
https://www.closetcooking.com/strawberry-goat-cheese-banitsa/

Комментариев нет:

Отправить комментарий