В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 27 июня 2020 г.

Raw Chocolate Pudding Tart with Coconut Cream

5 Essential Ingredients for Decadent and Summery No-Bake, Raw Vegan TreatsChocolate Pudding Tart with Coconut Cream and Goji Berries
This raw vegan chocolate pudding tart is perfect for any special occasion. Every chocolatey bite leaves a hint of coconut and a little explosion of goji berries in your mouth. It's a great party pleaser.

Raw Chocolate Pudding Tart with Coconut Cream [Vegan]

Ingredients

For the Crust:

  • 1 cup walnuts
  • 1 cup dates

For the Chocolate pudding:

  • 1 avocado
  • 2 tablespoons coconut oil
  • 2 tablespoons coconut nectar (or date paste)
  • 2 tablespoons cacao powder
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • Pinch of Himalayan salt
  • 1/4 cup nut milk, as needed

Preparation

To Make the Crust:

  1. Pulse the walnuts into powder then add the dates until it all begins to stick together.
  2. Press into a lined tart tin (mine was about 8 inches) and put in the fridge.

To Make the Chocolate Pudding:

  1. Blend all the ingredients together in your food processor until smooth and thick.
  2. Spread evenly into your crust.
  3. Make the coconut cream, spread it on top of the pudding layer, and put back in the fridge overnight.
  4. Serve with goji berries, coconut flakes and cacao nibs.

Notes

The coconut cream can be found from Oh She Glows!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chocolate-pudding-tart-with-coconut-cream-and-goji-berries/

Комментариев нет:

Отправить комментарий