В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 21 июня 2020 г.

Vegan Saka Saka (Congolese Cassava Leaf & Spinach Stew)

Vegan Saka Saka (Congolese Cassava Leaf & Spinach Stew)-Pinterest
This is not a quick dinner type of dish. It is a dish that requires time and love, but trust me, the result will be magnificent.

Vegan Saka Saka (Congolese Cassava Leaf & Spinach Stew)

INGREDIENTS

1 tbsp neutral oil (avocado, canola or sunflower)
2 cups chopped red onion (about 1 large)
1/3 cup minced garlic (about 7 cloves)
2 green bell peppers, roughly chopped
1 ½ pounds of cassava leaves, thawed and drained
(can be found in African grocery shops)½ pound spinach leaves, fresh or frozen
½ habanero pepper, chopped
(or more if you like the heat!)5 cups water
1 ¼ – 1 ½ tsp salt
1 ½ tsp vegetarian chicken bouillon powder
Pepper, to taste
3 green onions, chopped
5 tbsp natural peanut butter
Chopped peanuts (
garnish)
Spicy sauce (
garnish)Finely chopped parsley or green onion (garnish)
To serve
Rice
Plantains

STEPS
  1. Add Heat a large saucepan to medium high. Once hot, add oil and onion. Cook until translucent (about 5 minutes), stirring occasionally.
  2. Add garlic and bell pepper and cook for another minute.
  3. Add cassava leaves, spinach, habanero, water, salt, bouillon and pepper. Stir.
  4. Bring the mixture to a boil then reduce heat and cook for 1 1/2 hours covered. Stir occasionally.
  5. After 1 ½ hours, take off the lid and cook for another 30 minutes, again stirring occasionally.
  6. Add green onion and peanut butter. Stir and let simmer for another 15 minutes.
  7. Taste and adjust seasonings to your liking and serve hot.
  8. Garnish with chopped peanuts, spicy sauce, finely chopped parsley or green onions and serve alongside rice and plantains.
  9. Keeps in the fridge for 5 days.
https://www.muriellebanackissa.com/blog/vegan-saka-saka-congolese-cassava-leaf-spinach-stew?rq=saka%20saka

Комментариев нет:

Отправить комментарий