В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 21 июня 2020 г.

Strawberry Cornbread Skillet Cobbler

The great part is that this recipe is super easy to make so much so, that its borderline a dump recipe.

Strawberry Cornbread Skillet Cobbler

INGREDIENTS

Strawberry Filling

  • 3 lb. strawberries hulled and sliced
  • 3/4 cup granulated sugar
  • 1/4 teaspoon black pepper
  • 1/4 teaspoon kosher salt
  • 2 tablespoons cornstarch
  • 2 tablespoons lime juice
  • 10 sprigs of mint julienned + extra for garnish
  • 2 teaspoons vanilla extract
  • cooking spray

Cornbread Topping

  • 1 cup all-purpose flour
  • 1/2 cup cornmeal
  • 1/2 cup granulated sugar
  • 1/2 cup powdered sugar
  • 1 1/2 teaspoons baking powder
  • 3/4 teaspoon kosher salt
  • 1/2 cup unsalted butter melted and cooled
  • 1 cup buttermilk, heavy cream or non dairy milk

Optional

  • Icecream to serve

INSTRUCTIONS
 

  • Preheat oven to 400 degrees. Evenly spray 10-inch cast-iron skillet or baking dish with cooking spray.

To make strawberry filling

  • In a large bowl combine strawberries, sugar, pepper, salt, corn startch, lime juice, mint and vanilla extract. Stir together until sugar is dissolved and transfer to skillet.
  • Cook strawberries over medium high heat for 5 minutes, stirring occationally then remove from heat.

To make cornbread topping

  • Whisk together flour, cornmeal, granulated sugar, powdered sugar, baking powder, and salt.
  • Stir in the cooled melted butter and chilled buttermilk. Stir until combined and forms wet batter.
  • Drop heaping spoonfuls of batter over the top fo the strawberries in the skillet. This does not have to be spread even. .
  • Bake in preheated oven for 30-35 minutes until crust is golden brown. Serve warm with vanilla ice cream.
https://www.meikoandthedish.com/strawberry-cornbread-skillet-cobbler/

Комментариев нет:

Отправить комментарий