В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 3 марта 2017 г.

Date-Tamarind Chutney

Chutney is an Indian sauce that is sweet, tangy, and delicious. However, the key to chutney is balance and this recipe has an elegant mixture of spices. Plus, chutney is a great way to brighten up any meal.

DATE-TAMARIND CHUTNEY [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 cups dates, chopped
  • 1/4 cup tamarind pulp
  • 1 cup jaggery
  • 1 teaspoon red chili powder
  • A pinch asafoetida
  • Salt, to taste

PREPARATION

  1. In a saucepan, combine all the ingredients along with 4 cups of water. Bring the mixture to a boil, lower the heat, and simmer for 20-25 minutes or until dates are very very soft.
  2. Cool the mixture and blend it into a smooth paste. Strain through a sieve to remove any strings or seeds.
  3. Store in an airtight container in the refrigerator for 2-3 weeks.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/date-tamarind-chutney/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=127cf3cb25-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-127cf3cb25-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий