В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 7 мая 2018 г.

Dutch Babies with Lemon Curd and Blueberries

Dutch Babies with Lemon Curd and Blueberries
These dutch babies are filled with a cool, creamy and intensely flavoured homemade
 lemon curd along with fresh blueberries making them perfect for both Spring and Easter!

Dutch Babies with Lemon Curd and Blueberries

Light and fluffy, cloud like, dutch baby pancakes filled with lemon curd and fresh blueberries!

ingredients
  • 2 tablespoons butter
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1/2 cup milk, warm
  • 1/2 cup flour
  • 2 tablespoons sugar
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1/2 cup lemon curd
  • 2 cups blueberries
  • 1 tablespoon powdered/confectioners sugar
directions
  1. Place the butter in a large (10 inch) oven safe skillet, place in a preheated 425F/220C oven until the butter melts, about 30 seconds, before pouring in the mixture of the eggs, milk, flour, sugar and salt and returning to the oven to bake until puffed and golden brown, about 15-20 minutes.
  2. Let cool until the puffing goes down before filling with the lemon curd and blueberries and sprinkling on the powdered sugar and divining to serve.
https://www.closetcooking.com/2017/04/dutch-babies-with-lemon-curd-and.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий