В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 7 мая 2018 г.

Sauteed Mushroom Farro

This simple recipe makes for a comforting entree or a hearty side. Sauteed mushrooms, nutty farro, and fragrant thyme come together quickly for a healthy dish that will warm you up on a chilly day!

SAUTEED MUSHROOM FARRO [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 cup semi-pearled or quick-cooking farro
  • 2 cups vegetable broth
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1/2 cup onion, diced
  • 2 cloves garlic, minced
  • 4 cups assorted fresh mushrooms of your choice, sliced
  • 1 tablespoon fresh thyme, chopped
  • Salt and freshly ground black pepper, to taste

PREPARATION

  1. Cook farro in broth according to package directions. Add additional broth or water if needed.
  2. Meanwhile, heat olive oil in a large skillet over medium heat. Add onions and saute, stirring, until onions begin to turn translucent, about 5 minutes. Add garlic and mushrooms and continue to saute until mushrooms release their juices and begin to soften, about 5 more minutes. Add thyme and season to taste.
  3. Combine mushroom with cooked farro and adjust seasoning as needed.
  4. Serve with a sprinkle of  fresh herbs.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sauteed-mushroom-farro/

Комментариев нет:

Отправить комментарий