В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 мая 2018 г.

Thai Chickpea Zucchini Noodle Salad

Spiralized zucchini, slivered almonds, and fresh herbs are tossed together with a sweet and spicy Thai-inspired dressing. This fresh salad also gets a boost of protein from chickpeas!

THAI CHICKPEA ZUCCHINI NOODLE SALAD [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE SALAD:

  • 1  medium zucchini,
  • 1  medium yellow squash
  • 1 14-ounce can chickpeas, drained and rinsed
  • 1/3 cup slivered almonds, toasted
  • 1/4 cup minced cilantro
  • 5  large mint leaves, thinly sliced
  • 5  basil leaves, thinly sliced

FOR THE DRESSING:

  • 2 tablespoons, plus 1 teaspoon rice vinegar
  • 1 tablespoon, plus 1 teaspoon vegan fish sauce, plus more as needed
  • 1 tablespoon agave nectar
  • 3/4 teaspoon chili garlic sauce

PREPARATION

TO MAKE THE DRESSING:

  1. In a small bowl, whisk together the rice vinegar, fish sauce, agave nectar, and chili garlic sauce.

TO MAKE THE SALAD:

  1. Cut the ends off of the zucchini and yellow squash, and cut them in half crosswise. Run the zucchini and squash through the skinniest blade on the spiralizer to produce noodles. Place them into a large bowl.
  2. To the zucchini and squash noodles, add the chickpeas, toasted almonds, cilantro, mint, and basil.
  3. Toss with the dressing. Serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/thai-chickpea-zucchini-noodle-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий