В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 3 декабря 2020 г.

Vietnamese Cucumber Salad with Cilantro and Roasted Peanuts


This fresh and spicy summer salad topped with crunchy roasted peanuts is perfect

for your next vegan barbecue or as a side dish to your favorite Asian stir-fry.  

Vietnamese Cucumber Salad with Cilantro and Roasted Peanuts [Vegan, Gluten Free]

Ingredients

  • 1 medium cucumber
  • 1 tablespoon unsalted raw peanuts
  • 1 teaspoon sesame seeds
  • 2 scallions
  • 1 fresh Thai red chile
  • 1 garlic clove
  • 3 tablespoons rice vinegar
  • 1 tablespoon agave syrup
  • 1 tablespoon chopped fresh mint
  • 1 tablespoon chopped fresh cilantro

Preparation

  1. Slice the cucumber in half lengthwise. Remove the seeds with a spoon. Cut the cucumber into half-moons ½ inch (13 mm) thick and arrange on a serving plate.
  2. Toast the peanuts and sesame seeds in a dry pan over medium-high heat for 4 minutes, stirring constantly, until golden brown. Set aside to cool.
  3. Thinly slice the scallions, chile, and garlic. Distribute them evenly over the cucumber.
  4. For the dressing, whisk together the vinegar and agave syrup. Pour over the salad and toss to coat.
  5. Top with the mint and cilantro and the toasted seeds and nuts.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/vietnamese-cucumber-salad-with-cilantro-and-roasted-peanuts-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий