В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 14 мая 2020 г.

Lasagna With Spinach and Mushrooms

This vegan lasagna delicious and satisfying, and even tempts non-vegans, so it's perfect for sharing at any time of year.

Lasagna With Spinach and Mushrooms [Vegan]

Ingredients

For the Mushroom Tomato Sauce:

  • 2 med brown onions , processed
  • 2 cloves garlic, minced
  • 8 med sun-dried tomato halves
  • 2 large tomatoes, fresh
  • 1/2 teaspoon instant stock mix or 1 stock cube
  • 12 med mushrooms , processed
  • 5 med tomatoes, fresh
  • 1/4 teaspoon black pepper
  • 2 teaspoon Italian or mixed herbs

For the Spinach Tofu Sauce:

  • 5 cups baby spinach, tightly packed
  • 17 ounces firm tofu
  • 1/6 cup savory nutritional yeast flakes
  • 5 teaspoons tamari or soy sauce

To Assemble:

  • 9 sheets gluten-free lasagne, enough for three layers
  • 1 handful vegan cheese, grated (optional)

Preparation

For the Mushroom Tomato Sauce:

  1.  
    Process onions until finely chopped (or finely chop by hand).
  2.  
    Fry onions and garlic in water, set aside.
  3.  
    Process mushrooms, add to onions and garlic.
  4.  
    Blend sundried tomatoes, tomatoes and stock paste.
  5.  
    Process blended tomato mix, tomatoes, black pepper and herbs.
  6.  
    Mix into onion, garlic and mushroom mix.

For the Spinach Tofu Sauce:

  1.  
    Process spinach, tofu, yeast and tamari until smooth.

To Assemble:

  1.  
    Layer as follows:
    •  
      1/2 tomato sauce
    •  
      3 lasagne sheets
    •  
      1/2 tofu sauce
    •  
      3 lasagne sheets
    •  
      1/2 tofu sauce
    •  
      3 lasagne sheets
    •  
      1/2 tomato sauce
  2.  
    Cover and cook at 375ºF for 30 minutes.
  3.  
    Uncover and cook for another 30 minutes.
  4.  
    Leave for 15 minutes too cool and firm up a little.
  5.  
    (Optional) Sprinkle/layer cheese on top.
  6.  
    Cut up and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lasagna-with-spinach-and-mushrooms-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий