В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 сентября 2020 г.

Balsamic Caprese Baked Chicken


Balsamic marinated chicken on top of a bed of roasted tomatoes all covered in

melted cheese!

Balsamic Caprese Baked Chicken

ingredients
  • 1 pound boneless and skinless chicken breasts
  • 1/2 cup balsamic vinaigrette
  • 3 cups tomatoes, sliced or diced
  • 1 red onion, sliced or diced
  • 1 cup mozzarella cheese, shredded
  • 1/2 cup parmigiano reggiano (parmesan cheese), grates
directions
  1. Marinate the chicken in half of the balsamic vinaigrette for 20 minutes to overnight.
  2. Mix the remaining balsamic vinaigrette with the tomatoes and onions and place them in a baking pan before topping with the marinated chicken.
  3. Bake in a preheated 350F/180C oven until the chicken is cooked through, about 15-20 minutes.
  4. Sprinkle the cheeses over the chicken and place under the broiler until the cheese has melted, about 1-2 minutes.
Option: Use chicken thighs.
Option: Garnish with chopped basil or parsley!
Tip: Cook rice or pasta to serve it over while it is baking!
Note: The bake time will vary a little depending on how thick your chicken is. If it is really thick it might need a few more minutes to cook through.

https://www.closetcooking.com/balsamic-caprese-baked-chicken/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200910 

Комментариев нет:

Отправить комментарий