В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 17 декабря 2015 г.

Dairy-free apple muffins

“Whether it’s breakfast muffins you’re after, or an afternoon snack, this recipe is just the ticket ”


Ingredients

  • 150 g dairy-free margarine , (suitable for baking)
  • 125 g golden caster sugar
  • 1 large free-range egg
  • 100 g self-raising flour
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 125 g ground almonds
  • 100 g hazelnuts
  • 1 eating apple
  • 1 teaspoon vanilla extract


Method

Preheat the oven to 180ºC/350ºF/gas 4. Line a 12-hole muffin tray with paper cases.

Beat the margarine and sugar in a large bowl until pale and fluffy. Beat the egg in another bowl, then stir it into the margarine mixture. Sieve in the flour, baking powder and cinnamon, then fold through (don’t mix too much at this stage). Stir in the ground almonds. 

Roughly chop the hazelnuts, then halve, core and chop the apple into rough 1cm chunks. Add the apple to the bowl along with half the hazelnuts and the vanilla extract, then stir briefly to combine.

Divide the mixture between the paper cases and sprinkle over the remaining hazelnuts. Place on the middle shelf of the hot oven for around 20 minutes, or until golden and an inserted skewer comes out clean. Leave to cool completely on a wire rack, then tuck in.

http://www.jamieoliver.com/recipes/fruit-recipes/dairy-free-apple-muffins/#yJq8h7dOh6TM4cbo.97

Комментариев нет:

Отправить комментарий