В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 28 декабря 2015 г.

Kamaboko with Salmon Roe

Kamaboko with Salmon Roe will definitely surprise your guests with its pretty look as well
as the light and flavorful combination of fish cake, shiso, and salmon roe.
The orange jewel-like salmon roe gives great contrast to the green shiso leaf.  The pink and white kamaboko creates a nice soft background against shiso and salmon roe.
Kamaboko with Salmon Roe | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com
Author: 
Serves: Serves 3-4 as appetizer
Ingredients
Instructions
  1. Trim off both ends of the kamaboko (optional). Cut the kamaboko into ½ inch slices. Before you cut next slice, make a ¼ inch slit in the middle of the slice. Continue to cut through and alternate between the cut and the slit.
  2. Cut the bottom of the kamaboko and remove from the wooden base.
  3. Cut off the stem of shiso leaves and stuff a shiso leaf into the slit of each kamaboko slice.
  4. Top with salmon roe. Serve chilled.
http://www.justonecookbook.com/kamaboko-with-salmon-roe

Комментариев нет:

Отправить комментарий