В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 1 июня 2020 г.

Whisky Portobello Mushroom Burgers

Get your grill ready for these Portobello mushroom burgers! The whisky marinade, full of warm spices, makes these burgers perfect for any time of the year. They're served alongside some grilled peppers and tucked into seeded rolls with mixed baby leaves, avocado, and a drizzle of light tahini.

Whisky Portobello Mushroom Burgers [Vegan]

Ingredients

For the Burgers:

  • 4 Portobello mushrooms, cleaned
  • 1 red pepper, deseeded and cut into quarters
  • 2 seeded rolls

For the Whisky Marinade:

  • 3 tablespoons whisky
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1 tablespoon maple syrup
  • 2 teaspoons mushroom ketchup or vegan Worcestershire sauce
  • 2 cloves garlic, crushed
  • 1/2 teaspoon ground ginger
  • 1/4 teaspoon ground allspice

For the Optional Toppings:

  • 1/2 an avocado
  • 1 tablespoon tahini paste
  • A handful baby lettuce leaves

Preparation

  1. Add the marinade ingredients together in a bowl and mix well. Place the portobello mushrooms in a large dish and pour over the marinade, making sure that all sides of the mushrooms are well-covered. Set aside.
  2. Heat up your grill or griddle pan to a medium-high heat. Place the mushrooms and peppers on the grill and cook for around ten minutes, turning if required. If you are using a plate grill, there may be no need to turn and if you are using a griddle pan then you will need to turn halfway.
  3. Once they are cooked through and lightly chargrilled, you can begin to build your burgers. Place the lettuce leaves in the bread, followed by the peppers, two mushrooms, tahini sauce, and avocado. Serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/whisky-portobello-mushroom-burgers/

Комментариев нет:

Отправить комментарий