В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2015 г.

Creamy asparagus soup with a poached egg on toast

A fantastically simple asparagus soup, pureéd till it's silky smooth, is always a winner.
Delicious eaten hot (or cold on really hot days with the help of a little lemon juice). The poached egg on toast makes it for me, but of course you don't have to serve the soup with them. I usually poach a couple more eggs than I need in case of breakages in the pan! I've made this for eight, but feel free to halve quantities or freeze soup leftovers.
Ingredients



  • 800 g asparagus, woody ends removed
  • olive oil
  • 2 medium white onions, peeled and chopped
  • 2 sticks celery, trimmed and chopped
  • 2 leeks, trimmed and chopped
  • 2 litres organic chicken or vegetable stock
  • sea salt
  • freshly ground black pepper
  • 10 small free-range eggs
  • 8 slices ciabatta bread
  • 1 knob butter
  • extra virgin olive oil



  • http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetables-recipes/creamy-asparagus-soup-with-a-poached-egg-on-toast/#YPtHvUYxx8BjrEq2.97

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий