В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 22 сентября 2015 г.

HOW TO MAKE VEGAN PARMESAN CHEESE

Easy, 4 ingredient vegan parmesan cheese that's perfect on top of pastas, pizza and
anywhere you'd usually use parmesan cheese!
Ingredients
  • 3/4 cup raw cashews
  • 3 Tbsp nutritional yeast
  • 3/4 tsp sea salt
  • 1/4 tsp garlic powder
Instructions
  1. Add all ingredients to a food processor and mix/pulse until a fine meal is achieved. Store in the refrigerator to keep fresh. Lasts for several weeks.
  2. I love vegan parmesan on top of chilaquilesvegan pizzabreadstickspastas and gratins. It's also a great addition to vegan meatballs and can be converted into mexican cheese 3 ways!
http://minimalistbaker.com/how-to-make-vegan-parmesan-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий