В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 26 сентября 2015 г.

Spaghetti Squash Shrimp Pad Thai

Shrimp Pad Thai served on spaghetti squash 'noodles' instead or rice noodles.

ingredients
  • 1 medium spaghetti squash (~4lb), cut in half, and seeds removed
  • 2 teaspoons oil
  • 1 tablespoon tamarind concentrate or 1/4 cup lime juice
  • 3 tablespoons fish sauce or soy sauce
  • 3 tablespoons palm sugar or brown sugar
  • 1 tablespoon chili sauce or to taste
  • 2 tablespoons peanut butter (optional)
  • 1 tablespoon oil
  • 8 ounces shrimp, peeled and deveined
  • 2 shallots, diced
  • 3 cloves garlic, chopped
  • 2 cups bean sprouts
  • 1 cup carrot, julienned
  • 2 eggs, lightly beaten
  • 4 green onions, sliced
  • 1/4 cup roasted peanuts, chopped
  • 1/4 cup cilantro, chopped
directions
  1. Brush the inside of the spaghetti squash with oil and roast, skin side up, in a preheated 400F/200C oven until tender, about 45 minutes, before scooping the flesh out with a fork and leaving it in a colander to drain.
  2. Meanwhile, heat the tamarind, fish sauce, sugar, chili sauce and peanut butter until smooth and then prepare the remaining ingredients.
  3. Heat oil in a pan, add the shrimp, cook until just opaque, about 2-3 minutes, and set aside.
  4. Add the shallots saute for a minute, add the garlic and saute until fragrant, about a minute.
  5. Add the bean sprouts and carrots and cook for a minute.
  6. Spread everything to the outside of the pan, add the eggs, let them set a bit and then cook it scrambled style, mixing it into the vegetables.
  7. Add the spaghetti squash, the sauce, green onions, peanuts and cilantro and gently mix everything up until the sauce is evenly mixed in and remove from heat.
http://www.closetcooking.com/2014/01/spaghetti-squash-shrimp-pad-thai.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150919

Комментариев нет:

Отправить комментарий