В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 12 сентября 2015 г.

Ham and Potato Corn Chowder

A lighter, creamy and tasty ham and potato corn chowder that is pure comfort in a bowl!

ingredients
  • 3 tablespoons oil or butter
  • 1 onion, diced
  • 2 carrots, diced
  • 2 stalks celery, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1 teaspoon thyme, chopped
  • 1/4 cup flour (or rice flour for gluten free)
  • 2 cups ham broth or chicken broth
  • 2 cups milk
  • 1 1/2 pounds potatoes, diced small and optionally peeled
  • 8 ounces ham, diced
  • 1 cup corn
  • salt and pepper to taste
  • directions
    1. Heat the oil in a large sauce pan over medium-high heat, add the onions, carrots and celery and cook until tender, about 8-10 minutes.
    2. Mix in the garlic, thyme and flour and cook until the flour is lightly browned, about 2-3 minutes.
    3. Slowly stir in the broth, deglazing the pan as you go, add the milk and potatoes, bring to a boil, reduce the heat and simmer until the potatoes are tender, about 10-12 minutes.
    4. Add the ham and corn, cook until heated and season with salt and pepper.
http://www.closetcooking.com/2015/04/ham-and-potato-corn-chowder.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150902

Комментариев нет:

Отправить комментарий