В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 декабря 2015 г.

pork mignons with french applesauce

Consider doubling the sauce to serve over whole-wheat pancakes,
or eat all alone for dessert
INGREDIENTS:

1 pair pork tenderloins (about 2 lb)
¼ tsp salt
1/8 tsp ground black pepper
2 medium apples, rinsed and cored, but not peeled (try Golden Delicious or Rome)
2 Tbsp dark seedless raisins
2 Tbsp walnuts, broken into coarse pieces
½ tsp cinnamon
Cooking spray

Prep time: 15 minutes
Cook time: 25 minutes


1.Preheat oven broiler on high temperature, with the rack 3 inches from heat source.
2. Cover broiler pan with aluminum foil for easy cleanup. Spray foil lightly with cooking spray. Set aside.
3. Cut 8 slices (pork rounds), each 1½ inches thick, from the center of the pair of pork tenderloins. Refrigerate or freeze the ends for another use. Place pork rounds on the foil-covered broiler pan. Sprinkle with salt and pepper. Set aside a few minutes while broiler heats.
4. Meanwhile, heat ½ cup water to boiling in a medium nonstick pan. Slice cored apples from top to bottom in ¼-inch wide pieces. Add apples, raisins, walnuts, and cinnamon to boiling water. Reduce heat to medium. Cover. Simmer, stirring occasionally, until apples are soft and easily pierced with a fork. Set aside until pork is cooked.
5. Broil pork for 5–10 minutes per side (to a minimum internal temperature of 160 °F).
6. To serve, place two pork rounds on each dinner plate. Top with one-fourth of the applesauce.

Tip: Delicious with rice and a side of Cinnamon-Glazed Baby Carrots


Комментариев нет:

Отправить комментарий