В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 18 сентября 2015 г.

Green Tea Madeleine

Madeleine is a traditional small cake from Commercy and Liverdun in northeastern France.
 They are small sponge cakes with a shell-like shape, traditionally flavored with just vanilla, but some also include lemon zest, which is also one of my favorite.
Ingredients
  • 4 oz/1 stick (113 g) unsalted butter, plus 1 Tbsp. for coating the pans
  • ⅔ cup (133 g) granulated sugar
  • 1 cup (120 g) all-purpose flour, plus 1 Tbsp. for dusting the pans (See Note 1)
  • Pinch of salt
  • 1 tsp. baking powder
  • 1 Tbsp. matcha (green tea powder)
  • 2 large eggs, at room temperature
  • 1 Tbsp. milk (whole or 2% fat), room temperature
  • 1 Tbsp. confectioner’s (powder) sugar, for dusting (optional)
You will also need:
http://www.justonecookbook.com/green-tea-madeleine/

Комментариев нет:

Отправить комментарий