В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 9 сентября 2015 г.

Kimchi Fried Rice

Kimchi Fried Rice (Kimchi Bokkeumbap in Korean) is quick, easy, and inexpensive to
make, yet this humble meal tastes simply marvelous.  Kimchi is made of fermented vegetables (napa cabbage, radish, scallion, and cucumber are used) and it’s a staple in the Korean diet.  It tastes spicy and sour, and has a pungent smell. 
Kimchi Fried Rice is a very simple dish, but the most important tip to make perfect fried rice is to use day-old rice, which is dry and not soft.  Use kimchi juice from the jar to season the rice as it brings out delicious umami flavor, and drizzle with sesame oil which gives nice nutty aroma to awaken your appetite. 
Ingredients

  • 2 scallions (white ends to cook, green parts to garnish)
  • 2 cloves garlic
  • 1 cup napa cabbage kimchi (drained) + 2 Tbsp. juice (from the same jar)
  • 2 Tbsp. vegetable oil, separated
  • 2 tsp. gochujang (Korean hot pepper paste)
  • ½ Tbsp. soy sauce
  • 2 cups day-old rice, at room temperature
  • 1 tsp. sesame oil
  • 1 tsp. white sesame seeds
  • Freshly ground black pepper
  • 5 Korean seaweed (optional), shredded
  • 2 large eggs (1 fried egg per person to serve on top)
http://www.justonecookbook.com/kimchi-fried-rice/

Комментариев нет:

Отправить комментарий