В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2015 г.

Mongolian Beef

Tender stir-fried beef in a tasty sauce.

ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 pound steak (sirloin or flank), sliced thinly
  • 3 tablespoons soy sauce
  • 1 tablespoon hoisin sauce
  • 1 tablespoon brown sugar
  • 1 teaspoon chill sauce such as sambal oelek
  • 1 clove garlic, grated
  • 1 teaspoon ginger, grated
  • 1 tablespoon cornstarch
  • 1/3 cup water or beef broth
  • 1 teaspoon sesame oil
  • 1/4 cup green onion, sliced
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium-high heat, add the beef and saute until just cooked, about 2-4 minutes.
  2. Add the mixture of the soy sauce, hoisin sauce, brown sugar, chili sauce, garlic, ginger and the mixture of the cornstarch and water to the pan and cook until it thickens a bit, about a minute.
  3. Remove from heat, mix in the sesame oil and serve over white rice or noodles, quinoa, etc. garnished with the green onions.
http://www.closetcooking.com/2014/01/mongolian-beef.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150912

Комментариев нет:

Отправить комментарий