В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 4 сентября 2015 г.

Loaded Baked Potato Salad

All of the flavours of fully loaded baked potatoes including bacon, cheddar,
sour cream and green onions in a potato salad that is perfect for summer picnics and entertaining!
ingredients
  • 1 1/2 pounds potatoes, diced (optionally peeled)
  • 1 cup sour cream (or Greek yogurt)
  • 1/2 cup cheddar cheese, shredded
  • 4 strips bacon, cut into 1 inch pieces
  • 4 green onions, sliced
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Boil the potatoes in water until just fork tender, about 15-20 minutes, drain and let cool completely.
  2. Meanwhile cook the bacon and set aside on pepper towels to drain.
  3. Mix everything and optionally, though highly recommended, let it chill in the fridge to allow the flavours to mingle before serving.
http://www.closetcooking.com/2013/07/loaded-baked-potato-salad.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150831

Комментариев нет:

Отправить комментарий