В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 20 мая 2020 г.

Couscous with Tomatoes and Olives

Couscous with Tomatoes and Olives
This dish is made with simple ingredients but is simply delicious!

Couscous with Tomatoes and Olives [Vegan]

Ingredients

  • 1 tablespoon tomato paste
  • 2 cups vegetable broth
  • 1 cup couscous
  • 1 cup halved cherry tomatoes
  • 1/2 cup halved mixed olives
  • 1/4 cup minced fresh flat-leaf parsley
  • 2 tablespoons minced fresh oregano
  • 2 tablespoons minced fresh chives
  • 1 tablespoon extra-virgin olive oil
  • 1 tablespoon red wine vinegar
  • 1/2 teaspoon ground black pepper

Preparation

  1. Pour tomato paste and broth into the Instant Pot and stir until completely dissolved. Stir in couscous. Close lid, set steam release to Sealing, press the Manual button, and set time to 3 minutes. When the timer beeps, let pressure release naturally for 10 minutes, then quick-release the remaining pressure and open lid.
  2. Fluff couscous with a fork. Add tomatoes, olives, parsley, oregano, chives, oil, vinegar, and pepper, and stir until combined. Serve warm or at room temperature.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/couscous-with-tomatoes-and-olives-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий