В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 7 мая 2020 г.

No-Bake Oat Bars

Vegan Gluten-Free No-Bake Oat Bars in wrapping
Oats are an excellent source of carbohydrate, protein and fiber and these are so much nicer than shop bought versions. This simple treat is perfect as a mid-morning or afternoon snack and is are great for adults and children as they are free from refined sugars!

No-Bake Oat Bars [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 and 1/2 cups gluten-free oats
  • 13 pitted dates
  • 2 tablespoons desiccated coconut
  • 2 tablespoons pumpkin seeds
  • 1 heaped tablespoon ground flax seed
  • 1 heaped tablespoon almond butter

Preparation

  1.  
    Soak dates in water for 5-10 minutes.
  2.  
    While the dates are soaking add all other ingredients to a food processor.
  3.  
    Once soaked, remove the stones from the dates and add dates to the food processor.
  4.  
    Blend until you have an even consistency and all ingredients are mixed together.
  5.  
    Line a baking tray with baking paper and press the mixture down firmly until it is completely flat.
  6.  
    Place in the freezer for 30 minutes and then remove and cut into slices. Store in the fridge.
  7.  
    Enjoy!

Notes

Soaking dates helps them to blend easier. If you have more time you can soak for longer.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/no-bake-oat-bars/

Комментариев нет:

Отправить комментарий