В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 21 июня 2020 г.

Vegan Lemon Pasta with Basil

An overhead shot of vegan lemon spaghetti pasta with shards of lemon zest, basil, and creamy lemon sauce on a white plate with a silver fork and green and gold napkin.
Nothing says summer like this sunny and bright vegan Lemon Pasta with the sweetness of
basil woven through. The sauce is super easy and comes together in five minutes with no cooking needed. A soy-free recipe, can be gluten-free and nut-free.

Vegan Lemon Pasta with Basil

Ingredients

  • 1 pound spaghetti (or any long pasta)
  • 1/2 cup lemon juice (about 2-3 large lemons)
  • 2 tbsp lemon zest
  • 1/2 cup extra virgin olive oil
  • 1/2 cup vegan cashew parmesan
  • 1/2 cup vegan mayo (optional)
  • Salt and ground black pepper to taste
  • 1/2 cup basil leaves (torn)

Instructions

  • Bring a large stockpot with water to boil. Cook pasta according to package directions until al dente.
  • While the pasta is cooking, whisk together the lemon juice, olive oil, parm, mayo if using, salt and ground black pepper to taste in a large bowl until smooth and creamy.
  • Add the cooked pasta to the sauce along with 1/2 cup of the pasta cooking water and stir to coat the pasta with the sauce. Check seasoning and add more salt if needed. Stir in the basil.
  • Serve the pasta with more vegan cashew parm on the side.

Notes

  • Nutrition info includes vegan mayo.
https://holycowvegan.net/vegan-lemon-pasta-with-basil/

Комментариев нет:

Отправить комментарий