В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 марта 2022 г.

Raw Okra Chips


These are un-fried, raw, and good for you! Salty and crunchy just like potato chips

but with a hint of okra flavor. Okra is packed with vitamins and minerals, high in dietary fiber, and low in calories!

Raw Okra Chips [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 11-ounces okra
  • 2 teaspoons olive oil
  • 1/2 teaspoon salt

Preparation

  1. Clean and dry the okra.
  2. Cut off the tops and slice in half lengthwise.
  3. Line a dehydrator tray with a mesh sheet and spread okra evenly.
  4. Brush on oil and sprinkle with salt.
  5. Dry in the dehydrator at 115°F for 36-48 hours until chips are completely dry.
  6. Store in an airtight container.

Notes

Keeps for two weeks. If the okra chips get stale in storage, place back in the dehydrator at 115°F for a few hours until they regain their crispiness.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-okra-chips-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий