В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 3 мая 2020 г.

Chicken Broccoli Casserole

  • Total: 2 hr 50 min
  • Active: 35 min

Chicken Broccoli Casserole


Ingredients

Nonstick cooking spray or butter, for the baking dish
4 boneless, skinless chicken breasts 
Kosher salt and freshly ground black pepper 
1 medium head broccoli, cut into small florets
2 cups cooked white rice 
One 10-ounce can condensed cream of chicken soup 
1 cup sour cream 
1/2 cup mayonnaise 
1 tablespoon lemon juice 
10 ounces Cheddar, grated (about 2 1/2 cups)

Directions:

Preheat the oven to 350 degrees F. Grease a 9-by-13-by-2-inch baking dish with nonstick cooking spray or butter.

Place the chicken in a large pot with water to cover. Add some salt, bring to a boil, then reduce the heat to a low simmer and cook the chicken until tender, about 45 minutes. Drain the chicken, cover, and refrigerate until cool, or up to 24 hours. Shred.

Meanwhile, bring a medium pot of generously salted water to a boil. Add the broccoli florets, and boil until crisp-tender, 2 to 3 minutes.

Spread the rice in an even layer in the baking dish. Make a second layer with the broccoli. In a large bowl, mix the chicken soup, the sour cream, mayonnaise, lemon juice, shredded chicken, half the Cheddar and some salt and pepper. Pour the mixture over the broccoli and top with the remaining Cheddar. Bake for 40 minutes; let stand for 5 minutes before serving.
https://www.foodnetwork.com/recipes/trisha-yearwood/chicken-broccoli-casserole-2797797

Комментариев нет:

Отправить комментарий