В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 3 мая 2020 г.

Pantry Pizza Pronto

  • Total: 16 min
  • Active: 5 min

Pantry Pizza Pronto


Ingredients

1 store-bought focaccia round
2 tablespoons olive oil 
Kosher salt and freshly ground black pepper 
1/2 cup jarred marinara 
2 cups shredded provolone 
3 ounces dry-cured sausage, such as saucisson sec, thinly sliced 
1/2 cup drained deli sliced hot cherry peppers 
2 tablespoons drained sliced kalamata olives
1/2 cup drained quartered artichoke hearts (one 7.5-ounce jar) 
2 tablespoons drained sliced Manzanilla olives with pimentos
1/4 cup basil pesto 
1/4 cup grated Parmesan 
Small fresh basil leaves or buds, for garnish 

Directions:

Preheat the oven to 425 degrees F.

Slice the focaccia round in half through the middle to create 2 rounds. Place cut-side up on a baking sheet. Brush the bread with the olive oil and season with a pinch of salt and pepper.

Spoon 1/4 cup of the marinara over each round and sprinkle the provolone over the top, making sure to leave the outer edge of the focaccia rounds exposed. Over the cheese, distribute the sausage slices, hot cherry peppers, kalamata olives, artichokes and Manzanilla olives across each round.

Bake until the edges are golden and the cheese is melted, 10 to 12 minutes. Dot or drizzle the pizzas with the pesto and sprinkle with the Parmesan and basil. Slice and serve.
https://www.foodnetwork.com/recipes/ree-drummond/pantry-pizza-pronto-8552115

Комментариев нет:

Отправить комментарий