В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 1 июня 2020 г.

Roasted Corn and Avocado Salad

This salad's vegetable base is perfect for when you're wanting something crunchy and refreshing. With the creaminess of the avocado, you're getting in your daily healthy fats, as well. This salad goes well as a side to any meal, or simply eat it right out of the bowl.

Roasted Corn and Avocado Salad [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 ears of corn
  • 2 ripe avocados
  • 1 English cucumber
  • 1/2 of a sweet white onion
  • 2 cups of heirloom cherry tomatoes
  • 2 jalapenos
  • 1/2 cup of cilantro, chopped
  • juice of 1 lemon
  • 1/4 cup of good olive oil
  • salt and black pepper to taste

Preparation

  1. Shuck and roast the corn on your outdoor grill for 15 minutes. Make sure you get a nice char on the kernels without burning it.
  2. Remove the kernels from the husk and add  to a bowl.
  3. Cube the cucumber, tomatoes, onions, avocados and jalapenos. Add it to the bowl with the corn. Add lemon juice, olive oil and season with salt and black pepper.
  4. Add the chopped cilantro and mix well.
  5. Cover with plastic wrap and place in the fridge for an hour to chill before serving.
  6. You can serve this as a salsa or as a salad!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-corn-and-avocado-salad-vegan-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий