В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 21 апреля 2017 г.

Crispy Potatoes with Vegan Nacho Sauce

This vegan nacho sauce is so good, it may even be better than cheese.

Ingredients

  • 2 lb. mixed baby potatoes, halved
  • 3 tbsp. canola oil
  • 1 c. raw unsalted cashews, soaked overnight and drained
  • 3 tbsp. lemon juice
  • 1/2 tsp. chili powder
  • 1/2 tsp. ground cumin
  • 1/2 tsp. sweet paprika
  • 1/2 tsp. garlic powder
  • 1 tsp. Coarse sea salt
  • 1/4 c. nutritional yeast
  • 1/2 jalapeno chile, seeded and chopped

Directions

1. Preheat oven to 450 degrees F. Toss potatoes with oil, 1/2 teaspoon salt and 1/4 teaspoon pepper. On rimmed baking sheet, spread potatoes evenly; roast 30 minutes until golden and crispy, stirring once.

2. Meanwhile in blender, puree cashews, lemon juice, chili powder, cumin, paprika, garlic powder, sea salt, nutritional yeast, and jalapeno with 1 cup water until smooth. Transfer to 2-quart saucepan; heat on medium-low 5 minutes or until warm, stirring occasionally. Makes about 1 2/3 cup. Transfer to bowl; serve with roasted potatoes. (Refrigerate remaining sauce up to 1 day. Also good with tortilla chips, roasted cauliflower, etc.)

About 380 cals, 10 g protein, 47 g carbs, 18 g fat (2 g sat), 6 g fiber, 520 mg sodium.
http://www.goodhousekeeping.com/food-recipes/easy/a36256/crispy-potatoes-with-vegan-nacho-sauce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий