В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 2 августа 2015 г.

Pesto Zucchini Fritter Caprese Bruschetta


Pesto zucchini fritters served bruschetta style with a fresh tomato caprese topping.

ingredients
    FOR THE CAPRESE TOPPING:
  • 2 cups tomato, diced
  • 1/4 cup red onion, diced
  • 1 tablespoon balsamic vinegar
  • 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • 1 clove garlic, chopped
  • 2 tablespoons basil, chopped
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 cup mozzarella, diced
  • FOR THE FRITTERS:
  • 2 cups zucchini, grated and squeezed to drain (~3 medium-small sized zucchini)
  • 3/4 cup flour (or rice flour or corn flour, etc)
  • 1 egg
  • 1/4 cup basil pesto
  • salt and pepper to taste
  • 2 tablespoons oil
  • FOR THE BALSAMIC REDUCTION:
  • 1/2 cup balsamic vinegar
  • 1 tablespoon brown sugar
directions
    FOR THE CAPRESE TOPPING:
  1. Mix everything and set aside while you make the fitters.
  2. FOR THE FRITTERS:
  3. Mix everything except the oil, heat the oil in a pan over medium heat, spoon the zucchini mixture into the pan, flattening to form patties and cook until golden brown, about 2-4 minutes per side, before setting aside on paper towels to drain.
  4. FOR THE BALSAMIC REDUCTION:
  5. Simmer the balsamic vinegar and brown sugar over medium heat until it reduces and thickens, about 5 minutes.
http://www.closetcooking.com/2014/08/pesto-zucchini-fritter-caprese.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий