В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 28 июля 2015 г.

Tangy, Buttery Lemon Curd

When the first frosts our citrus trees have received the icy cold required to sweeten their fruits.
Our lemon tree yielded a whole bucket of lemons with more still on the branches, so it is the perfect time to make this lemon curd, which has an intense tangy flavour with a rich buttery finish. Use it to sandwich macarons, to make citron tarts, fill lemon meringue pies, or simply top your scone, crumpet or breakfast toast.
Use a stick mixer to blend and emulsify the softened butter into the remaining cooked ingredients.

Ingredients

Makes 850g, or 3 small jars
160g lightly beaten eggs at room temperature
240g caster sugar
Finely grated zest of 5 organic unwaxed lemons
160g strained freshly squeezed organic lemon juice
300g unsalted butter, chopped into 1cm cubes and softened
http://www.baldhiker.com/2015/07/20/tangy-buttery-lemon-curd/?utm_source=Latest+Posts+From+BaldHiker&utm_campaign=f621268af0-Rss_Feed5_15_2015&utm_medium=email&utm_term=0_aef33afe0c-f621268af0-77750077

Комментариев нет:

Отправить комментарий