В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 сентября 2015 г.

CARAMELIZED BANANA PUDDING

Old-fashioned banana pudding gets an update in this fresh take on the classic recipe.
Instead of traditional vanilla wafers, we're using a gluten-free almond crunch, and caramelizing the bananas for even more flavor.
Almond Wafer Crunch
1 large egg white
3 tablespoons organic sugar
1/8 teaspoon salt
3/4 cups sliced almonds
Vanilla Pudding
2 1/2 cups whole milk
2/3 cup organic sugar
Pinch of salt
vanilla bean
3 tablespoons cornstarch
2 tablespoons unsalted butter, softened (optional)
Caramelized Bananas
1 tablespoon ghee 
4 bananas, sliced into 1/2-inch rounds
1/2 teaspoon cardamom
Preheat oven to 350 degrees and line a baking sheet with parchment paper.
For the almond crunch:
Whisk together egg white, sugar, and salt until sugar is completely dissolved, then add almonds, stirring until coated. Spread mixture in a very thin layer on parchment-lined sheet, spreading almonds away from center of pan.
Bake in oven until golden, 15 to 25 minutes. Cool on baking sheet, then break into pieces.
https://thrivemarket.com/blog/better-caramelized-banana-pudding?uid=694761&uaexptime=1757496158&uatoken=69fec5b5f965e04e3449a224bf07c15c79b5a463b5264a99834cad0cbf5e8ffd&ccode=10THRIVE50&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=2015_09_18_Notebook_Leads&utm_term=Leads%20-%20Less%20Early%20Engagement

Комментариев нет:

Отправить комментарий