В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 2 июня 2015 г.

Curry Powder

Widely used in Indian cooking, authentic Indian curry powder is freshly ground each day and can vary dramatically depending on the region and the cook.
Curry powder is actually a pulverized blend of up to 20 spices, herbs and seeds. Among those most commonly used are cardamom, chiles, cinnamon, cloves coriander, cumin, fennel seed, fenugreek, mace, nutmeg, red and black pepper, poppy and sesame seeds, saffron, tamarind and turmeric (the latter is what gives curried dishes their characteristic yellow color). Commercial curry powder (which bears little resemblance to the freshly ground blends of southern India) comes in two basic styles —
standard, and the hotter of the two, "Madras." Since curry powder quickly loses its pungency, it should be stored, airtight, no longer than 2 months.

Homemade Curry Powder

The following recipe is my take on a traditional Indian Curry blend:
Ingredients:
3 tsp turmeric
2 tsp coriander
1 tsp cumin
1 tsp ginger
1 tsp granulated garlic
1 tsp cinnamon
1/2 tsp white pepper
1/2 tsp cardamom
1/2 tsp clove
1/4 tsp nutmeg
1/4 tsp cayenne pepper (exclude to keep it mild)
Mix all ingredients in a sealable container! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий