В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 14 февраля 2016 г.

Grilled Baby Bok Choy with Miso Butter

Grilled Baby Bok Choy with Miso Butter
Grilling halved heads of bok choy slathered with miso butter resulted in nicely
caramelized vegetables with little pockets of flavor. 
Serves 4
  • 1 1/2pounds baby bok choy (about 6 heads), or Shanghai bok choy
  • 3tablespoons unsalted butter, at room temperature
  • 3tablespoons white or yellow miso paste
  • 2tablespoons olive oil
  • 1tablespoon freshly squeezed lemon juice
  1. Cut the leaves away from the bok choy stalks. Halve the stalks lengthwise. Rinse the leaves and stalks well, then pat dry to remove any excess water. In a small bowl, mix together the butter and miso with a fork until well combined.
  2. Prepare a medium-hot fire -- a hotter fire will burn the miso paste -- n a charcoal or gas grill. Put the bok choy stalks in a large bowl. Using your hands (or a fork), coat the bok choy with the miso butter. Arrange the bok choy, cut side down, on the grill grate. Close the lid and grill for about 5 minutes, until golden brown on the underside. Turn the bok choy with tongs, re-cover, and grill for 5 to 6 minutes more, until golden and crisp-tender.
  3. While the stalks are cooking, stack the bok choy leaves and roll them up lengthwise into a cigar shape. Slice the leaves crosswise into thin shreds. Make a bed of the shredded leaves on a serving platter. Drizzle the leaves with the oil and lemon juice, sprinkle with a pinch of kosher salt and 1/4 teaspoon black pepper. Toss to combine.
  4. Put the grilled bok choy on the dressed salad to wilt the leaves; sprinkle additional pepper over the bok choy. Serve immediately.
  5. http://food52.com/recipes/27738-grilled-baby-bok-choy-with-miso-butter

Комментариев нет:

Отправить комментарий