В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 16 сентября 2019 г.

Maple Cinnamon Cream Cheese

Do you love starting your morning off with something sweet? Well instead of reaching for a heavy muffin or baked treat, try this rich and creamy maple cream cheese. It's the perfect vegan spread for bagels, toast, or even desserts!

Maple Cinnamon Cream Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 cups cashews, soaked 8-12 hours
  • 1/4 cup maple syrup
  • 1/2 teaspoon cinnamon

Preparation

  1. Place the cashews in a bowl, cover with filtered water, and allow to soak for around 8-12 hours.
  2. After the soaking period, drain and rinse your cashews, place them in a blender or food processor with the remaining ingredients, and blend until smooth, scraping down the side of the blender or processor if needed.
  3. Use immediately or store in refrigerator.

Notes

Store in an airtight container in the refrigerator for up to a few days.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/maple-cinnamon-cream-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий