В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 25 сентября 2019 г.

Spicy Seeded Herb Bread

Spice and Herb Bread
This gluten-free herb bread will be your new obsession. Made from almond meal and brown rice flour with flax and chia seeds added, it is packed with healthy fats. This bread is wonderful for breakfast, a snack, or as a companion to soups.

Spicy Seeded Herb Bread [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 2/3 cups almonds
  • 3 cups pumpkin seeds
  • 1 cup sunflower seeds
  • 2 1/2 cups brown rice flour
  • 6 tablespoons psyllium husk powder
  • 1 tablespoon artisan bread topping (mixture of poppy/sesame seeds/coarse salt/sunflower seeds/caraway/flax)
  • 1 tablespoon garlic powder
  • 1 tablespoon fennel seeds
  • 2 teaspoons coarse pink Himalayan salt
  • 2 teaspoons flax seed meal
  • 4 tablespoons chia seeds
  • 5 cups fresh water

Preparation

  1. Into your food processor, blend down the almonds and pepitas/sunflower seeds until a flour is achieved. Add that to a large mixing bowl and add the remaining ingredients. Stir well and let the chia absorb all the water for at least one hour.
  2. Preheat your oven to 400°F and spray your bread pans with coconut oil. Divide the dough equally into two pans (should only be about 2 inches tall, you may need more than two pans) and bake for 45-50 minutes or until golden. Remove and let cool completely before slicing and serving.

Notes

Inspired by Deliciously Ella’s Superfood Bread recipe.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spice-and-herb-bread/

Комментариев нет:

Отправить комментарий