В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 28 сентября 2019 г.

Fall Crumble with Kaki and Pear

It’s still fall so enough time left to enjoy those amazing fall fruits like pear and kaki – in a crumble! This delicious fall crumble is sugar- and oil free and also makes a wonderful breakfast on those chilly mornings.

Fall Crumble with Kaki and Pear [Vegan, Sugar-Free, Oil-Free]

Ingredients

  • 2 ripe kakis
  • 1 large ripe pear (or 2 small pears)
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 2 tablespoons maple syrup
  • 1 teaspoon cornstarch (optional)
  • 1 recipe cinnamon granola

Preparation

  1. Preheat the oven to 340°F.
  2. Wash the kakis and pear and chop up.
  3. Combine the fruits with the cinnamon, cornstarch and maple syrup and transfer into a baking dish.
  4. Prepare the cinnamon crunch granola recipe according to instructions till step 4. Spread the granola mixture onto the fruits in the baking dish.
  5. Bake the crumble for about 25-30 min until golden brown. Enjoy as is or serve with vegan yogurt or ice cream.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fall-crumble-kaki-pear-vegan-sugar-free-oil-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий