В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 26 сентября 2019 г.

Chocolate, Fig and Raspberry Cake

This easy and delicious cake combines figs and raspberries for extra sweetness and a fruit touch. A vegan-friendly bake using flaxseed in place of eggs, the texture is still very spongey, soft and gooey so is almost like a brownie which is even better!

Chocolate, Fig and Raspberry Cake [Vegan]

Ingredients

  • 2/3 cup dark chocolate, broken up into pieces
  • 4 tablespoons coconut oil
  • 2/3 cup gluten-free flour
  • 2/3 cup coconut sugar
  • 3 tablespoons cacao powder
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon baking powder
  • 2 tablespoons flaxseed + 4 tablespoons water
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • Fresh figs, halved
  • Strawberries, halved
  • Flaked almonds, to decorate

Preparation

  1. Preheat the oven to 360ºF and grease and line a loose-bottomed cake tin (I used a fluted tart tin).
  2. Gently melt the chocolate and coconut oil then set aside while you mix together the flour, coconut sugar, cacao, cinnamon and baking powder in a bowl.
  3. Once the chocolate has cooled slightly, add to the mixture along with the eggs and vanilla and stir gently to combine.
  4. Pour into the tin and smooth out evenly. Arrange the fruit on top however you like then bake in the oven for about 35-40 minutes until risen and a skewer comes out clean.
  5. Leave to cool then pop out of the tin, scatter over flaked almonds and cut into slices. Enjoy!
    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chocolate-fig-and-raspberry-cake-vegan/

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий