В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 июля 2017 г.

Grilled Sambal Shrimp with Peach Salsa

Author Notes: Spicy, grilled shrimp paired with a homemade peach salsa to create the perfect sweet and spicy combination.

Grilled Sambal Shrimp with Peach Salsa

Serves 2 to 3
Shrimp
  • 1/4cup fresh lime juice
  • 2tablespoons sambal oelek (chile garlic paste)
  • 2tablespoons Sriracha chile sauce
  • 1tablespoon soy sauce
  • 2teaspoons brown sugar
  • 1pound shrimp, peeled and deveined





Salsa
  • 2medium peaches, pitted and finely chopped
  • 1tablespoon chopped fresh cilantro
  • 1tablespoon chopped fresh mint
  • 1tablespoon finely chopped red onion
  • 1tablespoon fresh lime juice
  • 1small jalapeño, finely chopped (optional)
  • Pinch of salt
  1. Heat your grill to medium heat.
  2. Make the marinade for the shrimp by whisking together the lime juice, sambal oelek, sriracha, brown sugar, and soy sauce. Place shrimp in a bowl and pour 3/4 of the marinade over shrimp, tossing to make sure shrimp are well coated. Set remaining 1/4 of the marinade aside and let shrimp marinate while you prepare the salsa.
  3. For the salsa, combine all of the salsa ingredients in a bowl and mix together. Let the salsa sit while you grill the shrimp.
  4. Skewer the shrimp on metal or wooden skewers (if using wood, soak skewers in water first so they don’t burn), making sure to leave a little space between the shrimp.
  5. Grill shrimp over medium heat until cooked through, brushing with the reserved 1/4 of the marinade throughout the grilling process.
  6. Remove cooked shrimp from skewers, place on a plate, and serve topped with the peach salsa.

















https://food52.com/recipes/37156-grilled-sambal-shrimp-with-peach-salsa

Комментариев нет:

Отправить комментарий