В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 26 июля 2017 г.

Pickled Radishes

Pickled radishes are satisfyingly sour. They are a go well with barbecue and are super simple to prepare! The only things that you'll need to make these pickled radishes are vinegar, garlic, and organic sugar. You got this, no excuses.

PICKLED RADISHES [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 bunch of radish (10-15 radish)
  • 3/4 cup apple cider vinegar or white vinegar
  • 3/4 cup of water
  • 3 tablespoons of sugar
  • 2 teaspoons of sea salt
  • 4 cloves garlic

PREPARATION

  1. Cut and discard the leaves and bottom of each radish and slice them with a mandolin. Watch your fingers. Finish slicing with a knife when it is difficult with the mandolin. Place in a glass jar along with whole peeled garlic cloves.
  2. In a small pot place the vinegar, water, sugar and salt and heat to simmer stirring occasionally. When it boils, pour the mixture over the radishes.
  3. Let cool until it is at room temperature and then close and store in refrigerator.
  4. They can be kept in the refrigerator in hermetically sealed bottle for several weeks but they are in their best condition and taste for 5 days.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pickled-radishes/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=98c1aa4a6a-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-98c1aa4a6a-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий