В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 июля 2017 г.

Chilled Avocado and Pea Soup

This chilled pea soup will leave you feeling refreshed and nourished. It's raw, creamy from avocado, and refreshing because it has basil and it's served chilled. When the days are hot and you want an easy meal that won't leave you feeling heavy, this soup is pure perfection.

CHILLED AVOCADO AND PEA SOUP [VEGAN]

NGREDIENTS

  • 10 ounces fresh or frozen green peas
  • 1 medium avocado
  • 1/3 cup artichoke heart Halves (about 2 hearts)
  • 1 garlic clove
  • 2 basil leaves
  • 1/2 cup purified water
  • 1/2 cup almond or coconut milk
  • 1/4 teaspoon each sea salt and black pepper
  • 1/2 teaspoon red chili pepper (ore chili pepper flakes)

FOR THE TOPPING:

  • Coconut cream
  • Chili sauce
  • Cracked pepper
  • A drizzle of olive oil

PREPARATION

  1. Peel the avocado and remove the core. Place all ingredients minus the topping in a blender.
  2. Blend on medium-high for 2-3 minutes until a creamy texture is formed.
  3. Feel free to thin it out with extra milk or water.
  4. Spoon into bowls and drizzle with chili sauce/olive oil/ and a touch of coconut cream, if desired.
  5. Garnish with cracked pepper and extra basil.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chilled-avocado-and-pea-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий