В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 21 июля 2017 г.

Heirloom Tomato and Mango Lassi with Ground Sumac

The ground sumac offers a savory, lemony flavor to this recipe which delivers a very rich, creamy lassi, pretty darn healthy, too. Sumac comes from the cashew family, so if you have nut allergies take precautions.

Heirloom Tomato and Mango Lassi with Ground Sumac

Serves 1-2
  • 1cup thick Greek or Turkish yogurt, chilled
  • 1/2cup chopped heirloom tomato that is sweet and juicy (Gorilla Orange Blossom or Valencia, for example)
  • 1/2cup cubed fresh mango
  • 1/8teaspoon ground cardamon
  • 1/2teaspoon ground sumac (see photo) or 1/8 teaspoon grated lemon zest
  • 1/8teaspoon zest of fresh lemon
  • 1 1/2tablespoons acacia honey (or other type of your choice) to taste
  • 2ice cubes, crushed up
  • Sprinkle of sumac for garnish
  • Spearmint leaf (or other herb) for garnish
  1. Combine all the non-garnish ingredients in a blender and process. Chill, if desired.
  2. Garnish with sumac sprinkles and a fresh herb sprig
































https://food52.com/recipes/5951-heirloom-tomato-and-mango-lassi-with-ground-sumac

Комментариев нет:

Отправить комментарий