В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 июля 2017 г.

Roasted Poblano Salsa

 It's great served with chips, but can also be used to make an enchilada-type casserole for a quick dinner. It does require a pressure canner for shelf stable pints, but I've also had success freezing in ziplock bags. 

Roasted Poblano Salsa

Makes 6-8 pints
  • 8cups tomatoes, peeled, chopped, and drained (about 15 lbs.)
  • 2.5cups finely chopped yellow onion
  • 1.5cups roasted, peeled, seeded poblano peppers
  • 3-5jalapenos, chopped (depending on personal preference for heat)
  • 6tablespoons minced garlic
  • 2teaspoons cracked black pepper
  • 2teaspoons cumin
  • 2tablespoons kosher or canning salt
  • 1/3cup brown sugar
  • 1/3cup cider vinegar
  • 16ounces tomato sauce
  • 16ounces tomato paste (optional)
  • 4tablespoons fresh cilantro, chopped
  1. In a large (I use a 12 qt) non-reactive stockpot, mix all ingredients.
  2. Bring to a full, rolling boil that cannot be stirred down and boil hard for 10 minutes.
  3. Using standard, safe canning practices (clean, hot jars, one-use lids and rings, etc.) pour into pint jars.
  4. Pressure can at 10 lbs of pressure for 30 minutes































https://food52.com/recipes/394-roasted-poblano-salsa

Комментариев нет:

Отправить комментарий