В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 июля 2017 г.

Raspberry Banana Bars

Soft and sweet banana bars loaded with tart, juicy raspberries. The perfect summertime snack! These raspberry banana bars are super easy, made with just five healthy ingredients, gluten-free, and totally fruit sweetened.

RASPBERRY BANANA BARS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 14-ounce can chickpeas, drained and rinsed
  • 1 cup almond milk
  • 1 cup mashed bananas
  • 1/2 cup buckwheat four
  • 1 cup fresh raspberries

PREPARATION

  1. Preheat the oven to 350°F.
  2. Blend the chickpeas and almond milk until totally smooth. Add to a large bowl with the ripe bananas, stirring to combine.
  3. Add the buckwheat flour and stir until everything is incorporated.
  4. Pour the batter into a sprayed or nonstick square pan, and press the raspberries gently all over the top of the batter.
  5. Bake the bars for about 45-50 minutes, until they’re fairly firm to the touch – they’ll firm up even more as they cool, so if they’re still a bit soft, they’ll be okay!
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raspberry-banana-bars/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=83a95307a4-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-83a95307a4-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий