В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 июля 2017 г.

Raw Spicy Thai Carrot Soup With Zucchini Noodles

Even though this soup is raw, it's packed with heat. Carrot is grated then blended with spices until smooth and finished with a generous amount of cayenne pepper and zucchini noodles. This recipe is versatile, so if you prefer warm soups, you can heat it just before serving.

RAW SPICY THAI CARROT SOUP WITH ZUCCHINI NOODLES [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 large carrots
  • 1/2 teaspoon cayenne pepper
  • 1/2 teaspoon tandoori masala spice
  • 1/3 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon salt
  • A pinch of black pepper
  • 2 garlic cloves
  • 2 large tablespoons apple cider vinegar (optional)
  • 3 large tablespoons tahini
  • 1 cup warm water
  • 1 zucchini, for noodles
  • 1 tablespoon olive oil

PREPARATION

  1. Finely chop or grate the carrots.
  2. In a blender, add carrot and all remaining ingredients (except for zucchini, cayenne, and olive oil) and blender until smooth. It may take up to a minute.
    Spiralize the zucchini.
  3. If you prefer warm soups, add everything to a pot and heat gentle. Otherwise, add soup to bowl/s, drizzle with olive oil, and sprinkle with cayenne pepper.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raw-spicy-thai-carrot-soup-with-zucchini-noodles/

Комментариев нет:

Отправить комментарий