В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 29 сентября 2021 г.

Creamy Pea and Mushroom Gnocchi


A sweet and savory creamy pan-fried gnocchi delight for when you can't face pesto

again.

Creamy Pea and Mushroom Gnocchi [Vegan]

Ingredients

  • 1 onion finely chopped
  • 1 knob vegan butter
  • 4 cloves garlic minced
  • 2 cups chopped mushrooms
  • 1 teaspoon thyme
  • 1 teaspoon rosemary
  • salt & pepper to taste
  • 3 tablespoons mirin
  • 1/2 cup frozen peas
  • 1/2 tub vegan oat crème fraîche
  • 17 ounces gnocchi

Preparation

  1.  
    Begin by heating water for the gnocchi, either in your kettle or on the stove.
  2.  
    Heat the vegan butter in a frying pan over a medium heat, and add the onion and garlic. Soften for a few minutes over the heat.
  3.  
    When the water has boiled, let the gnocchi sit in it for a few minutes until softened slightly. Don't boil! Just let the gnocchi sit in the water.
  4.  
    Drain the gnocchi and add it to the pan with the onion and garlic and let it brown slightly.
  5.  
    Add the herbs, chopped mushrooms, frozen peas, and mirin and cook for another few minutes, until most of the liquid has evaporated.
  6.  
    Add the crème fraîche and mix well. Serve hot.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-pea-and-mushroom-gnocchi-vegan-2/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий