В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 20 сентября 2021 г.

Kale Pomegranate Salad with Chopped Walnuts and Sliced Apples

 

If you’re new to adding pomegranate arils to salads, then you’re in for a treat! Their sweet and tart flavor complements the earthy kale and sweet apples nicely. Plus, they’re light and refreshing, especially next to a hardy green like kale! Enjoy this salad year-round, from a refreshing meal on a summer evening to a colorful dish for a winter holiday party.

Kale Pomegranate Salad with Chopped Walnuts and Sliced Apples

Ingredients

Salad
 4 handfuls organic kale (destemmed and broken into pieces)
 ½ cup walnuts (chopped)
 ½ medium organic apple (thinly sliced, green or red)
 ½ cup pomegranate seeds
 2 tbsp hemp seeds
Dressing
 1 tsp tahini
 2 tbsp organic apple cider vinegar
 2 tsp dijon mustard
 2 tsp pure maple syrup (or orange juice)
 salt (optional)
 ground pepper (optional)

Directions

1

Place kale in a large bowl. Add a dime-sized amount of olive oil or other vegetable oil to clean washed hands. Massage kale with hands for 30–60 seconds until kale is tender.

2

Add the walnuts, apple slices, pomegranate and hemp seeds and toss.

3

To a small bowl or mason jar, add all of the dressing ingredients. Mix or shake well until all of the tahini is dissolved.

4

Pour over top of kale pomegranate salad and toss.

5

Serve in two medium bowls.

Chef's Notes

Substitutions
Instead of kale, use organic spinach, arugula, or mixed greens. Skip the first step, though, since the other greens don’t need to be massaged.

Instead of pomegranate, try another fruit like organic berries or citrus.

In place of walnuts, use almonds, pistachios, or pecans or seeds such as pumpkin or sunflower.

Layer it up
Add a plant-based protein such as grilled organic tofu, chickpeas, or lentils.

Add some flavorful herbs such as dill or cilantro.

Storage
Store leftovers in an airtight container in the refrigerator for up to 3 days.

Комментариев нет:

Отправить комментарий