В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 20 сентября 2021 г.

Pomegranate Balsamic Dressing

 

A balsamic dressing packed with superfoods? Sign us up! Pomegranates are a good source of vitamin C, folate, and anthocyanins, while walnuts contain magnesium and vitamin B6. Both are packed with fiber, and there are a few added bonuses. This dressing is light, refreshing, and flavorful! It’s perfect for roasted autumn squash, a winter grain bowl, a spring salad, or grilled summer veggies.

Pomegranate Balsamic Dressing

Ingredients

 ½ cup walnuts (chopped)
 ¼ cup pomegranate juice (100%)
 2 tbsp balsamic vinegar
 2 tbsp date paste (link in directions, or maple syrup)
 ¼ tsp garlic powder
 ¼ tsp onion powder
 ½ tsp dried oregano
 2 tbsp water
 salt (optional, to taste)
 ground black pepper (optional, to taste)

Directions

1

Add all ingredients to a small cup blender. Blend on low for 30 seconds then blend on high until smooth.

2

Scrape the edges of the blender and blend until smooth once more, about 30–60 seconds.

3

Taste for additional seasoning of choice or add more water, if needed, one tablespoon at a time, until desired consistency.

Chef's Notes

Substitutions
Use unsweetened cranberry juice in place of pomegranate juice.

Nut-free
Use sunflower seeds in place of walnuts.

Use tahini in place of walnuts but start with 2 tablespoons of tahini, taste and adjust to your flavor and texture preferences.

How to enjoy
Use on top of salads and grain bowls.

Marinate tofu or tempeh in the dressing before baking or grilling.

Pour over steamed vegetables.

Use as a veggie dip.

Storage
Store leftovers in an airtight container in the refrigerator for up to 5 days.

Комментариев нет:

Отправить комментарий